• Om oss

  Västsvenska Lönekonsulter AB

  Genom engagemang, kompetens och teknik har vi nöjda kunder.

 • Om oss

  Västsvenska Lönekonsulter AB

  Genom engagemang, kompetens och teknik har vi nöjda kunder.

Gör det enkelt – låt oss göra jobbet! Anlita en professionell lönekonsult för din lönehantering!

Vi erbjuder tjänster inom hela löneområdet samt rådgivning inom arbetsrätt och arbetsmiljö. Vi arbetar ständigt med att automatisera våra processer för att effektivisera arbetet för alla parter och till vår hjälp har vi enkla och  användarvänliga webbaserade systemprogram

Bakom företaget Västsvenska Lönekonsulter AB står två lönekonsulter, Jenny Lachonius och Susanne Hansson, tillsammans har vi över 20 års erfarenhet i branschen.

Vi arbetar alltid med personlig kontakt och skräddarsyr en effektiv lösning efter  våra kunders önskemål inom ramen för lagar och avtal. Vi fokuserar alltid på våra kunder och vad de behöver av oss inom ramen för vårt kompetensområde och anpassar oss efter det.

Det som gör oss unika är att vi även erbjuder tjänster och rådgivning inom HR till våra kunder.
Kvalitetsarbete är viktigt för oss och därför arbetar vi efter SALK (Svensk Standard för auktoriserade lönekonsulter) och GDPR. Västsvenska Lönekonsulter är medlem i SRF konsulterna och uppfyller alla krav för att vara en auktoriserad byrå.  Alla våra programsystem och interna rutiner uppfyller säkerhetskraven i GDPR. Vi tänker på miljön och är helt digitaliserade och sparar inget material i pappersformat utan endast i digital form.

”Genom engagemang, kompetens och teknik har vi nöjda kunder”

Om ni vill ha en samarbetspartner inom lön och HR som är lyhörd, tillförlitlig och effektiv är det till oss du ska vända dig! Kort sagt det som är viktigt för er är viktigt för oss!

Kontakta oss


  Snabbanslutning