• Lön

    Genom engagemang, kompetens och teknik har vi nöjda kunder.

  • Lön

    Genom engagemang, kompetens och teknik har vi nöjda kunder.

Löneoutsourcing

Vi erbjuder både helhetslösningar eller valda delar inom löneadministration. Om ni idag har ett väl fungerande tid-, res- eller HR-system behöver ni inte byta ut det. Det lönesystemet vi idag använder klarar av att leverera många olika filformat eller lösning via API.

Tolkning av kollektivavtal

När ni anlitar oss hjälper vi er att tolka och tyda avtal och branschpraxis.

Kvalitetssäkring av löneprocessen

Genom att kartlägga och analysera löneprocessen kan man spara både tid och pengar. Vi hjälper er att kvalitetssäkra löneprocessen och effektivisera hanteringen av er löner.

Statistik

I det lönesystem vi använder finns stöd för många olika typer av Statistik. Exempelvis konjunktur-, lönestruktur, frånvaro- och personalstatistik. Detta gör det enkelt att ta fram Statistik. Vill man kunna ta fram Statistikunderlag för beslutsfattande mm kan man enkelt skapa rapporter för detta i programsystemet för Statistik.

Rådgivning

Vi erbjuder rådgivning inom allt som har med lön att göra. Även  inkomsskatterelaterade frågor.

Löneväxling

Idag är det många arbetsgivare som väljer att erbjuda sina anställda förmånen att löneväxla mot tjänstepension. Eftersom det finns flera olika  tjänstepensionsavtal på marknaden och en del erbjuder löneväxling och andra inte kan vi kan hjälpa er att få rätt lösning för era anställda.

Tjänstepensioner

Genom filöverföringar kan vi enkelt hjälpa er att administrera tjänstepensioner för rapportering till ex. FORA och Collectum.

Kontakta oss